Contact Center Live biedt ondermeer de volgende oplossingen:

Supervisie

Met behulp van deze uitgebreide supervisietools kan de supervisor op elk moment de status van de agenten monitoren en indien nodig bijsturen.

Scripter

Met de scripter kunt u uw medewerkers ondersteunen tijdens het gesprek. Klantinformatie wordt getoond en data verrijkt.

Reporting

Alle informatie rond campagnes wordt weggeschreven in databases, zodat de applicatie indien nodig cruciale informatie kan leveren over alle contact center statistieken.

Call me now

Met ‘Call Me Now’ biedt u uw klanten de mogelijkheid om hen direct of op een later tijdstip te bellen. Hiermee kunt u de drukte op uw contact center uitstekend spreiden.

Blending

Door inzet van blending is het mogelijk uw contact center medewerkers meerdere typen klantcontacten (in- en outbound call, e-mail, chat) tegelijk of na elkaar te laten afhandelen.

Workforce Management

Contact Center Live biedt een ‘next generation’ WFM oplossing waarmee organisaties een optimale arbeidsinzet, loonkostenbesparing en verbetering van de dienstverlening realiseren.

Supervisie

Alle relevante informatie in één oogopslag

De supervisor heeft real time inzicht, waardoor hij/zij in één oogopslag alle relevante informatie (AHT, SLA, waiting, abandoned, ...) van het contact center inzichtelijk heeft.
Het supervisiescherm bevat een knoppenbalk met telefoniefuncties waarmee de supervisor kan meeluisteren, fluisteren, in conference call treden, berichten sturen, gesprekken kan opnemen en schermen kan overnemen om zo de medewerkers optimaal te kunnen ondersteunen.
Met behulp van deze uitgebreide supervisietools kan de supervisor dus op elk moment de status van de agenten monitoren en indien nodig bijsturen.

Vraag de brochure aan
Scripter

Snel en efficiënt webscripts maken

Contact Center Live beschikt over een geïntegreerde scripting tool waarbij u eenvoudig scripts kunt maken die uw agenten kunnen ondersteunen tijdens de klantdialoog.
Daarnaast is deze scripter ook geschikt om koppelingen te realiseren met andere applicaties en databases. Hierdoor kan direct middels het script data worden getoond, gewijzigd en weggeschreven in de back office systemen.

Voordelen:
  • Snel en efficiënt webscripts maken
  • Registreren en opvolgen van gegevens die worden weggeschreven in databases
  • Automatisch versturen van e-mails en sms
  • Eenvoudige CTI koppeling
  • Integratie mogelijk met andere applicaties en infrastructuur
Vraag de brochure aan
Call me now

Maak van een webbezoeker een bellende klant

De ‘Call Me Now’ functionaliteit is dé manier om van een bezoeker van uw website een bellende klant te maken. De ‘Call Me Now’ button legt een telefonische verbinding tussen de bezoeker van uw website en een medewerker van uw bedrijf.

Met ‘Call Me Now’ biedt u uw klanten de mogelijkheid om hen direct of op een later tijdstip te bellen. Hiermee kunt u de drukte op uw contact center uitstekend spreiden.

Vraag de brochure aan
Elmer Sadikrama

Ook Contact Center Live in uw communicatiekanalen integreren?

Verbeter uw klantcontact vandaag nog door al uw communicatiekanalen te integreren in Contact Center Live. met onze oplossing is het een stuk makkelijker werken voor uw medewerkers, en zijn zij gemakkelijker te monitoren.

Vraag een demo aan
Reporting

Meten is weten

Onze reporting module biedt standaard de volgende rapporten:
  • Call-file management rapport: informatie over de bellijst en belresultaten
  • Productierapporten: kwalitatieve en kwantitatieve gegevens over contact center productiviteit
  • Individuele agentstatistieken: productiviteit per agent
  • ACD-statistieken: nuttig voor het bepalen van het aantal agenten nodig per shift
Alle informatie rond de campagnes wordt weggeschreven in databases, zodat de applicatie indien nodig cruciale informatie kan leveren over alle contact center statistieken.
Vraag de brochure aan
Blending

Bied uw medewerkers afwisselend werk

Door inzet van blending is het mogelijk om uw contact center medewerkers meerdere type klantcontacten (in- en outbound call, e-mail, chat) tegelijk of na elkaar te laten afhandelen. Een medewerker kan naast het beantwoorden van inbound calls bijvoorbeeld tevens e-mails beantwoorden en/of op een outbound campagne worden ingezet.

Het voordeel van blending is het realiseren van een optimale efficiency van de inzetbare contact center medewerkers (hogere utilization). Daarnaast kunt u uw medewerkers door inzet van blending meer afwisselend werk bieden.

Vraag de brochure aan
Workforce management

Veel meer dan traditionele personeelsplanning

Contact Center Live biedt samen met haar partner Invision/Injixo een ‘next generation’ Workforce Management oplossing waarmee organisaties een optimale arbeidsinzet, loonkostenbesparing en verbetering van de dienstverlening realiseren door de juiste mensen voor de juiste taak op het juiste tijdstip te plannen.

Workforce Management biedt veel meer dan traditionele personeelsplanning. WFM beschikt over uitgebreide functionaliteiten voor het vaststellen van het werkaanbod en benodigde arbeidsinzet, het betrekken van medewerkers bij het planningsproces, het managen van werktijden en het analyseren en monitoren van het gehele proces.

Vraag de brochure aan

Dialer

Met onze krachtige dialer kunt u optimaal uw outbound campagnes uitvoeren. De dialer bevat drie verschillende instellingen: preview, progressive en predictive.

Preview

De dialer toont de agent informatie over de volgende te contacteren persoon alvorens de oproep tot stand te brengen. De preview-modus stelt de medewerker in staat het gesprek voor te bereiden en relevante klantinformatie op te zoeken.

Progressive

De dialer beheert het oproepbestand volledig automatisch. Zodra een medewerker beschikbaar is, belt het systeem de volgende contactpersoon en stuurt de oproep samen met het bijhorende datascherm naar de medewerker. Zodra de oproep afgehandeld is, lanceert de dialer een nieuwe oproep. Progressive dialing wordt voornamelijk toegepast in een business-to-business omgeving.

Predictive

De predictive dialer anticipeert en elimineert niet-productieve oproepen, waarbij geen gesprek tot stand komt zoals bezettoon, geen antwoord, faxnummer, of verkeerd nummer. Met predictive dialing wordt de effectieve gesprekstijd aanzienlijk verhoogd (tot 40%). U kunt bovendien zelf de belsnelheid instellen.


Bel me niet

De ‘bel me niet’ (BMN)-functionaliteit is standaard geïntegreerd in de Contact Center Live omgeving. Hiermee voldoet u als gebruiker aan de ‘Bel me niet’ wetgeving. De BMN-IVR kan per campagne flexibel worden ingesteld.

De BMN data kan vervolgens eenvoudig worden geëxporteerd volgens het format zoals dat door het ‘Bel me niet’-register is gedefinieerd.

Multi Channel

Uw klanten willen zelf graag bepalen welk kanaal ze gebruiken om contact op te nemen.
Onze software ondersteunt diverse klantcontactkanalen: telefonie, e-mail, chat, social media en apps.


Chat

Met Proactive Chat kunt u klanten en webbezoekers gericht helpen om een antwoord te vinden op al hun vragen. Deze live support wordt aangeboden via chat als het klikgedrag van de bezoekers daartoe aanleiding geeft.
Proactive Chat voorkomt dat bezoekers onnodig uw website verlaten om via andere kanalen contact met uw organisatie te zoeken of zelfs uitwijken naar een concurrerende aanbieder. Zo kunt u uw (online) klanten beter aan u binden en tegelijk uw sales conversies verhogen.


IVR

Door de eenvoudige grafische interface kunt u uw eigen Voice Response inrichten en simpel aanpassen aan de hand van het actuele verkeersaanbod. Aanpassen is mogelijk vanaf elk type device (pc, laptop, mobiele telefoon).
Door gebruik te maken van een IVR kunt u de telefonische bereikbaarheid van uw organisatie eenvoudig vergroten. Door middel van de IVR krijgt de klant een keuzemenu te horen. Aan de hand van de ingevoerde keuzes, wordt de klant direct doorgeschakeld naar de juiste persoon of afdeling die de vraag kan beantwoorden. Zo bespaart u uw medewerkers veel tijd, terwijl uw klanten juist eerder en beter geholpen worden.