Doorschakelen

Doorschakelen naar externe telefoonnummers

Filters

Onbeperkt aantal filters instellen

Inzicht

Uitgebreid inzicht in gespreksduur-, conversie en statistieken

Flexibiliteit & bereikbaarheid

Altijd en overal bereikbaar

Bij Contact Center Live heb je de vrijheid om te werken waar en wanneer je maar wilt.

Je telefonie verhuist gewoon met je mee. Vanuit de Cloud kun je vanaf elke plek inloggen of bellen. Een doorschakeling of belgroep is heel gemakkelijk aan te maken, waardoor je goed bereikbaar bent!

Vraag de brochure aan
Voice over IP

Eindeloos veel functionaliteiten

Laat een oproep rinkelen op één of meerdere VoIP-telefoons en vervolgens doorschakelen naar je mobiele telefoon of een voicemail. Je kunt je telefonie uitbreiden met eindeloos veel mogelijkheden zoals keuzemenu’s, openingstijden, wachtrijen en koppelingen met bestaande systemen.

Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. De voordelen van VoIP zijn eindeloos. En dat maakt de keuze tussen alle telefonie aanbieders een stuk gemakkelijker!

Vraag de brochure aan
Tom Sponselee

Ook Flexibel én bereikbaar zijn?

Bellen met VOIP is flexibel, tijdens een demo demonstreren wij alle mogelijkheden en scenarios. Op basis van jullie vraagstukken kunnen wij samen een strategie bepalen om het maximale rendement te halen. daarnaast is de inzet van VOIP ook een stuk voordeliger.

Vraag een demo aan
De kosten

Bespaar op telefoniekosten

Je betaalt abonnementskosten voor de telefoonnummers die je gebruikt en de eventuele extra’s plus verbruikte telecomkosten

Vraag de brochure aan