Klantenservice direct en zichtbaar verbeteren

Met de snelle technologische ontwikkelingen op het gebied van interactief multichannel klantcontact is innovatie een must. Contact Center Live is continu bezig om snel en kundig in te spelen op de dynamiek van de markt en blijft nieuwe (maatwerk)oplossingen ontwikkelen.


Read More

De beste klantervaring door slimme helpdesksoftware

Met Zendesk centraliseert u al uw klantcontacten, waardoor niets u meer ontgaat en alles vanaf één locatie doorzoekbaar is. Of uw klanten nu via e-mail, de telefoon of een chatsessie contact met u opnemen, u kunt alle contacten vanuit één systeem beheren.


Read More

Uw levenswerk wordt versterkt door Zoho

Uniek en krachtig softwarepakket voor uw hele bedrijf, ontwikkeld door een bedrijf dat op lange termijn de manier waarop u werkt wilt veranderen. Vergroot verkoop, neem slimmere beslissingen en bouw betere relaties op met klanten. Uw levenswerk, versterkt door Zoho.


Read More

Wij helpen u graag met het implementeren van MyQM

Sinds 2020 zijn wij preferred partner van MyQM, en zijn wij bezig om Agenten de juiste handvaten te bieden om zich continu te verbeteren. Zet de beste coachings software in om zo een verbetering van de kwaliteit van dienstverlening te realiseren.


Read More

De Native Salesforce Integratie is volledig functioneel met 1 klik

De HUCC Salesforce integratie leidt Voice, E-mails, Chat, Social media aanvragen naar de juiste medewerkers. Uw team werkt dus slimmer met de in Salesforce beschikbare informatie, terwijl uw klanten snel en betrouwbaar de antwoorden krijgen die ze zoeken.


Read More

Reduceer uw kosten met lagere beltarieven

Voice over IP, ofwel VoIP, betekent bellen via het internet. Het werkt heel eenvoudig. Je gebruikt je huidige internetverbinding voortaan ook voor je al je bel-activiteiten/telefonie-activiteiten. IP telefoons werkt dus via het internet en niet via telefoonnetwerk.


Read More